0

Beauté Pacifique en Hydrafacial™

WOORD VOORAF: Belangrijkste reden van huidveroudering: Volumeverlies. Vanaf 25 jarige leeftijd start huidveroudering in de verschillende lagen van de huid door een combinatie van interne en externe factoren. De celdeling vertraagt waardoor het aantal cellen vermindert en de bestaande cellen minder actief worden. De belangrijkste huidcel, de fibroblast, maakt steeds minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan waardoor de huid haar volume verliest. Volumeverlies zorgt voor een algemeen slappe huid, voor plattere tot holle wangen, diepe groeven, afhangende mondhoeken, hamsterwangetjes, kalkoenhals, zakkende gezichtscontouren en verlies van expressie. MAAR … gelukkig kunnen we dit proces vertragen, verbeteren, verzorgen! De enige manier om het volume te herstellen is door de huid opnieuw te vullen met de drie volumegevende componenten: hyaluronzuur, elastine, collageen. Er bestaan methodes die daadwerkelijk helpen en daarom heeft Beautysalon Derma-Plus enkel gekozen voor apparatuur en producten die klinisch en wetenschappelijk hun doeltreffendheid en veiligheid bewezen hebben.

Beautysalon Derma-Plus is een erkend gecertificeerd en gespecialiseerd Beauté Pacifique centrum.
    

Beauté Pacifique
: biomedische engineering en dermatologie. Totaal beautyconcept voor haar en hem, voor alle leeftijden – van baby’s tot …
Beauté Pacifique is een Deens productengamma dat ontwikkeld is door ingenieurs, artsen en wetenschappers van over de hele wereld. Het zijn geen cosmetische producten want het volledige gamma wordt ontwikkeld in een farmaceutisch bedrijf!! Alle ingrediënten worden altijd 3 x gezuiverd/gestabiliseerd voor ze gebruikt worden in de producten.  Het merk heeft maar één absolute focus en dat is het herstellen van de huid in de volledige diepte. De crème die je smeert zal gegarandeerd je huid herstellen en verjongen. Beauté Pacifique heeft dan ook een wereldwijd patent op zijn transportmechanisme, wat de unieke werking garandeert. 
De producten van Beauté Pacifique zijn geschikt voor alle huidtypes, huidproblemen en alle leeftijden. Dankzij de zuiverheid en kwaliteit van deze producten kunnen we altijd een verbetering garanderen. Dit wat betreft fijne lijntjes en rimpels, elasticiteit en stevigheid, hyperpigmentatie en UV schade, onzuiverheden, open poriën, acne, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis, dehydratatie, irritatie.
Waarom is Beauté Pacifique anders? Dermatologisch onderzoek, gebaseerd op het scannen van de huid, toonde aan dat enkel producten die een hoge dosis vitamine A esters bevatten huidverbeterend en huidverjongend werken. Vitamine A is dan ook het hoofdingrediënt van de Beauté Pacifique producten.
Wat doen vitamine A esters in hoge dosis voor uw huid?
– stimuleren de celdeling, waardoor rimpels minder worden
– maken een verdunde huid weer dikker en verstevigen de huid
– verbeteren de pigmentverdeling
– stimuleren aanmaak van nieuwe collageen en elastine
– verhogen de natuurlijke hydratatie
– herstellen de door leeftijd en UV-schade beschadigde cellen
– reguleren de talgproductie
– beschermen het DNA in de huidcellen tegen huidkanker.
De grondleggers van Beauté Pacifique slaagden er in om transdermale producten te maken. Dit betekent dat Beauté Pacifique veel dieper werkt dan gewone cosmetica, nl. tot in de dermis waar collageen, elastine en huidvocht wordt gevormd. Beauté Pacifique bezit dan ook een wereldpatent: hoge dosissen vitamine A esters verwerkt in squalane nano-droplets. Deze gemicroniseerde druppeltjes van squalane (een plantaardige stof die huideigen is en tevens sterk hydrateert) transporteren de vitamine A tot in de diepere huidlagen, wat voor een onovertroffen huidverbetering en huidverjonging zorgt. (Bewezen dmv dubbelblinde placebo-gecontroleerde Deense studie uitgevoerd door professor dr. Peter Bjerring aan het dermatologische departement van het Marselisborg Hospital).
Tarieven kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen. 

  

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique


Hydrafacial™
:
Beautysalon Derma-Plus is een erkend gecertificeerd en gespecialiseerd Hydrafacial™ centrum.

Hydradermabrasie met serums.
De HydraFacial MD® techniek gebruikt prijswinnende, gepatenteerde technologie ontwikkeld door de Wellness Research Division van Edge Systems. Het is een ongelooflijke, non-invasieve behandeling die jouw huid ontgift, verjongt en beschermt. Daarnaast biedt ze onmiddellijke resultaten en voordelen op lange termijn zonder wachttijd of irritatie. De meerstappenbehandeling reinigt, exfolieert en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en vult ondertussen ook de vitale voedingsstoffen (waaronder antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur) aan. Het staat 3 trapjes boven de voorbijgestreven microdermabrasie.
Hydrafacial is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden voor vele huidproblemen:
– UV-schade, hyperpigmentatie, oneffen huidskleur
– fijne lijntjes en rimpels, droge of gedehydrateerde huid
– verlies van structuur, weerstand en stevigheid
– vette en acnegevoelige huid, verstopte en verwijde poriën
– verouderde huid
De HydraFacial™ is een favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.
Tarieven kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen.

hydrafacial9

hydrafacial 13

 

Comments are closed.