0

Lichtapparatuur

WOORD VOORAF: Belangrijkste reden van huidveroudering: Volumeverlies. Vanaf 25 jarige leeftijd start huidveroudering in de verschillende lagen van de huid door een combinatie van interne en externe factoren. De celdeling vertraagt waardoor het aantal cellen vermindert en de bestaande cellen minder actief worden. De belangrijkste huidcel, de fibroblast, maakt steeds minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan waardoor de huid haar volume verliest. Volumeverlies zorgt voor een algemeen slappe huid, voor plattere tot holle wangen, diepe groeven, afhangende mondhoeken, hamsterwangetjes, kalkoenhals, zakkende gezichtscontouren en verlies van expressie. MAAR … gelukkig kunnen we dit proces vertragen, verbeteren, verzorgen! De enige manier om het volume te herstellen is door de huid opnieuw te vullen met de drie volumegevende componenten: hyaluronzuur, elastine, collageen. Er bestaan methodes die daadwerkelijk helpen en daarom heeft Beautysalon Derma-Plus enkel gekozen voor apparatuur en producten die klinisch en wetenschappelijk hun doeltreffendheid en veiligheid bewezen hebben.

* koudlaser van “BTL Medical Aesthetics”:
Voor intensieve en efficiënte huidverjonging en huidverbetering.
De combinatie van zuiver rood en infrarood licht werkt positief op de huid in. De huidcellen slaan de energie op en worden zo krachtig gestimuleerd om nieuwe collageen aan te maken. De elasticiteit, haar- en bloedvaten verstevigen. Tevens wordt de bloedcirculatie, zuurstofopname, stofwisseling en vochtbalans in de huid verbeterd.
Dit alles zorgt voor een gezonde, gave en stralende teint.
Deze behandeling mag niet toegepast worden bij epilepsie en lichtgevoeligheid.
Specificaties:
wavelength: 830 nm
uitgangsvermogen per laser diode: 400 mW
totaal optisch uitgangsvermogen van sonde: 1600 mW
openingsdiameter: 80 mmLED-licht: 200 mW (13 x 16 mW) 470 nm
Classificatie: klasse 3B laserapparaat
Dit apparaat wordt gebruikt bij een aantal gelaatsbehandelingen ter aanvulling.

BTL koudlaser

BTL koudlaser

 

* LED-therapie
Het “Opera Spectrum Mask” is een medisch product dat op basis van LED, ultra hydrogel masker en galvanische stroom de huidcellen gaat verjongen en stimuleren. De galvanische stroom zorgt voor een stimulatie en extra doorbloeding van de spieren, het reinigen van de huid en een verbeterde doorbloeding en stimulatie van lymfesysteem. De huid wordt gelift en geboost. Het vliesmasker zit boordevol actieve ingrediënten (anti-ageing, anti-inflammatoir, anti-bacterieel, antioxidanten en vochtherstellend) die de huid hydrateren, kalmeren en verjongen. Door de combinatiemogelijkheid van rood, infrarood en blauw LED-licht is dit geschikt voor allerlei anti-ageing behandelingen en/of acne, verwijde poriën.
Behandeling aangewezen bij: verslapping, rimpels, vochtbalans, acne, verwijde poriën, psoriasis, eczeem, wondheling, littekens, pigmentatie, melasma, vitiligo, rosacea, couperose, voorbereiding op zon (ook bij gevoeligheid aan zonne-allergie), nabehandeling zonnebaden, zonneschade.
Deze behandeling mag niet toegepast worden bij epilepsie en lichtgevoeligheid. Wanneer u een pacemaker heeft kan de combinatie van masker met de galvanische stroom niet toegepast worden.
Tarief kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen.

Opera Spectrum Mask, rood/infrarood LED-licht

Opera Spectrum Mask, rood/infrarood en blauw LED-licht

LED masker


 

 

 

 

Comments are closed.