0

DermaLastyl™, Mesoline®, Micro-needling, BioHyral®

WOORD VOORAF: Belangrijkste reden van huidveroudering: Volumeverlies. Vanaf 25 jarige leeftijd start huidveroudering in de verschillende lagen van de huid door een combinatie van interne en externe factoren. De celdeling vertraagt waardoor het aantal cellen vermindert en de bestaande cellen minder actief worden. De belangrijkste huidcel, de fibroblast, maakt steeds minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan waardoor de huid haar volume verliest. Volumeverlies zorgt voor een algemeen slappe huid, voor plattere tot holle wangen, diepe groeven, afhangende mondhoeken, hamsterwangetjes, kalkoenhals, zakkende gezichtscontouren en verlies van expressie. MAAR … gelukkig kunnen we dit proces vertragen, verbeteren, verzorgen! De enige manier om het volume te herstellen is door de huid opnieuw te vullen met de drie volumegevende componenten: hyaluronzuur, elastine, collageen. Er bestaan methodes die daadwerkelijk helpen en daarom heeft Beautysalon Derma-Plus enkel gekozen voor apparatuur en producten die klinisch en wetenschappelijk hun doeltreffendheid en veiligheid bewezen hebben.

DermaLastyl™: Elastin Infusion Therapy – herstellen van stevigheid en elasticiteit
De Elastin Infusion Therapy™ is ontwikkeld uit wetenschappelijk onderzoek naar methodes voor wondheling en huidverbetering. Aanvankelijk werden de producten dan ook enkel medisch toegepast. Het is pas sinds kort dat ze ook voor schoonheidsverzorgingen gebruikt worden, maar nog steeds zijn de producten enkel te verkrijgen bij specifiek gecertificeerde en getrainde Elastin Infusion-therapeuten.
De DermaLastyl Infusion Therapy™ en Chaperone™ is ontwikkeld om de huid te helpen haar biologische structuur, stevigheid en elasticiteit terug te winnen.
Bij een jonge huid zijn componenten als elastine, collageen, vocht en vochtbinders aanwezig in grote getale, densiteit en dynamiek. Deze essentiële huidelementen verliezen we naargelang we ouder worden.
Wetenschappers hebben een unieke methode gecreëerd om Elastatropin® direct in de huid te brengen.
Men is erin geslaagd om tropoelastine na te maken en in de huid te brengen, waardoor er nieuwe elastinevezels gevormd kunnen worden. De huid kan op deze manier weer stevig, vol en jong worden, want met slechts één enkele behandeling kan er tot twee jaar verloren elastine terug in de huid geplaatst worden.
Tarief kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen. 

DermaLastyl

DermaLastyl – Elastin Infusion Therapy

DermaLastyl - Elastin Infusion Therapy

DermaLastyl – Elastin Infusion Therapy

Mesoline®: anti-ageing, huidverbetering en contouring.
Mesoline beslaat een gamma dat slechts enkele producten omvat die wonderlijke resultaten teweeg brengen op vlak van:
– huidverjonging en huidverbetering (verouderende huid, rimpelvorming, droogterimpels,
littekenweefsel, rosacea, couperose, acné, vermoeide huid, rokershuid, …)
– gelaatscontouring (verslapte huid en vetopstapelingen)
1. mesoline antiox: laat een vermoeide en zonbeschadigde huid heropleven; voorkomt en
herstelt tekenen van huidveroudering
2. mesoline refresh: vervaagt rimpels en fijne lijnen; herstelt het volume en de hydratatie
van de huid
3. mesoline tight: verstevigt een verslapte huid, herstelt het volume, verfijnt vergrootte
poriën; vervaagt (acné)littekens en striemen
4. mesoline shine: egaliseert pigmentstoringen en een vlekkerige huid; vervaagt
onvolmaaktheden
5. mesoline slim: smelt een dubbele kin, plaatselijke vetopstapelingen en lipomen weg
Tarief kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen. 

Mesoline - mesotherapeutische cocktails

Mesoline – mesotherapeutische cocktails

Mesotherapeutische cocktails

Mesotherapeutische cocktails

Micro-needling:
Micro-needling is een beproefde wetenschappelijke techniek waarbij microscopische gaatjes in het huidoppervlak worden gemaakt.
Door het zacht perforeren van de huid, ontstaat een soort stretchen van de cellen (fibroblasten) waardoor ze massaal nieuwe collageen aanmaken en de elasticiteit verbeteren. Bovendien, doordat duizenden microkanaaltjes in de huid worden gemaakt kunnen hoogwaardige verzorgingsproducten veel dieper in de huid dringen, tot 3.000 % meer opname !
Tarief kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen. 
microneedling beauty m

BioHyral®hyaluron filling zonder injecties!! Gezien gebruik van koudlaser is deze behandeling niet van toepassing bij epilepsie en lichtgevoeligheid.
BTL koudlaser wordt gecombineerd met het exclusieve ingrediënt BioHyral® (puur hyaluronzuur) en biedt een aangename en doeltreffende anti-ageing behandeling die enkel voordelen met zich meebrengt. Hyaluron-filling zonder injecties!
– rimpels worden op korte en lange termijn minder diep
– de kwaliteit van de huid verbetert
– de pH-waarde van de huid stabiliseert
– een droge huid wordt weer gevoed en genormaliseerd
– een vette huid wordt genormaliseerd
– huidcellen gaan beter werken waardoor nieuwe collageen en hyaluron worden
gestimuleerd
– wonden genezen sneller, alsook acne, psoriasis en eczeem
Tarief kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen. 

hyaluron biohyral

 

 

 

Comments are closed.