0

Energist VPL™-flitstechniek

WOORD VOORAF: Belangrijkste reden van huidveroudering: Volumeverlies. Vanaf 25 jarige leeftijd start huidveroudering in de verschillende lagen van de huid door een combinatie van interne en externe factoren. De celdeling vertraagt waardoor het aantal cellen vermindert en de bestaande cellen minder actief worden. De belangrijkste huidcel, de fibroblast, maakt steeds minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan waardoor de huid haar volume verliest. Volumeverlies zorgt voor een algemeen slappe huid, voor plattere tot holle wangen, diepe groeven, afhangende mondhoeken, hamsterwangetjes, kalkoenhals, zakkende gezichtscontouren en verlies van expressie. MAAR … gelukkig kunnen we dit proces vertragen, verbeteren, verzorgen! De enige manier om het volume te herstellen is door de huid opnieuw te vullen met de drie volumegevende componenten: hyaluronzuur, elastine, collageen. Er bestaan methodes die daadwerkelijk helpen en daarom heeft Beautysalon Derma-Plus enkel gekozen voor apparatuur en producten die klinisch en wetenschappelijk hun doeltreffendheid en veiligheid bewezen hebben.

Beautysalon Derma-Plus is erkend als gecertificeerd instituut door Energist Group.

Energist VPL Ultra™: huidverbetering en definitieve ontharing
Deze behandelingen zijn niet van toepassing bij epilepsie en lichtgevoeligheid.
Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden op gebied van:
– definiteve ontharing
– huidverjonging
– rosacea (roodheid – chronische huidaandoening – lijkt soms op acne)
– couperose (uitgezette bloedvaatjes)
– acne
– pigmentvlekken
Klassiek werd er voor definitief ontharen en huidverjongingsprocedures laser- en IPL-systemen gebruikt. De traditionele lasers zijn echter dikwijls pijnlijk en onveilig voor de huid. Klassieke IPL-systemen zijn vaak ontoereikend.
De recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat VPL™ veiliger is en betere resultaten geeft dan bestaande lasers en IPL-systemen.
De Energist UltraPlus levert u – door middel van het unieke VPL™ systeem – de nodige energie en flexibiliteit om de beste resultaten te bekomen. Met maar liefst 840 verschillende pulsvariaties en tot 100J/cm² energie slaagt de Energist Ultra waar andere systemen falen.
VPL™ is dan ook het resultaat van jarenlange research uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten van Energist Ltd. in Swansea, Engeland. Wetenschappelijke studies en dermatologische rapporten bevestigen de unieke eigenschappen van de Energist Ultra VPL™.
Wetenschappelijke gegevens:
Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat onderstaande kenmerken voorwaardelijk zijn voor een veilig en efficiënt systeem voor definitieve ontharing:
– Medisch gekeurd op veiligheid en efficiëntie (CE 0120)
– FDA approval voor “permanent” hair reduction (Food & Drug Administration –
Verenigde Staten) (= garantie voor de effectiviteit)
– Kostbaar glasfilter dat alle schadelijke licht (Ultraviolet en Infrarood) wegfiltert
– Optische golfgeleider van min. 4 cm dik die zich tussen de lamp en huid bevindt
– Koeling (airco-waterkoeling) waardoor noch golfgeleider, noch applicator warm wordt
– Energie wordt gespreid over micropulsen binnen elke flits
– Bij opstarten en bediening van het apparaat: zelfonderzoek van het apparaat via
computer
– Medische verslagen van teststudies, uitgevoerd door een gespecialiseerd artsenteam,
verbonden aan een universiteit
– Normen waaraan de fabrikant zich onderwerpt: ISO 9001, ISO 13485
– Uitgebreide en degelijke opleiding en begeleiding
Tarieven kan u terugvinden via deze pagina. Bovenaan deze pagina vindt u de overzichtsbalk. Via “gelaatsbehandelingen” of “ontharingen” of “andere behandelingen” kan u de subpagina van uw keuze openen. 

VPL behandelingen

VPL behandelingen

Energist VPL - haarbehandeling

Energist VPL – haarbehandeling

 

Comments are closed.